SERVICE AUTORIZAT QILIVE / SELECLINE

Magic Computers este service autorizat QILIVE / SELECLINE în Craiova pentru toată gama de televizoare, masini de spalat, cuptoare si plite. Dacă în perioada de garanție, produsul dvs QILIVE / SELECLINE se defectează, noi îl reparăm fără costuri suplimentare, indiferent de magazinul de unde ai cumpărat.

Trebuie doar să vii cu produsul tău defect la service-ul nostru din Bd Carol I, nr. 101. Ai nevoie doar de factura (bon fiscal) și certificatul de garanție primite la achiziție.

DIAGNOSTICARE și REMEDIERE RAPIDĂ! selecline Qilive-blue-logo

Ai probleme cu un aparat QILIVE sau SELECLINE în garanție sau postgaranție? La noi poți veni să rezolvi orice problemă, îți stăm la dispoziție cu orice informații ai nevoie. Vom încerca să rezolvăm cât mai repede problema ta și să micșorăm cât mai mult disconfortul creat.

Nu mai pornește? Se aude sonorul, dar nu are imagine? Are o dungă verticală sau orizontală pe display? Nu funcționează Smart-ul? Nu are internet? Se restartează singur?

Se asigură PIESE de SCHIMB și ACCESORII:

– surse de alimentare, plăci de bază, telecomenzi, alte componente interne.

Daă ai probleme cu mașina ta de spălat QILIVE / SELECLINE, poti apela la noi in garantie sau in afara garantiei. Curge apa sub masina? Nu mai trage apa?

SERVICE AUTORIZAT QILIVE / SELECLINE 

CLIENȚII NOȘTRI NE RECOMANDĂ