SERVICE REPARAȚII LAPTOPURI CRAIOVA

Ai probleme cu laptopul? Nu mai porneste? S-a spart ecranul? S-a ars alimentatorul? Vrei sa iti schimbi RAM-ul sau hard-diskul?

Asigurăm service în garanție pentru Samsung, dar executăm service și reparații postgaranție pentru orice alt brand. În plus, beneficiezi de garanție de 3 luni pentru orice intervenție asupra aparatului tău și 3 sau 6 luni pentru piesa înlocuită.

Trebuie doar să vii cu produsul tău defect la service-ul nostru din Bd Carol I, nr. 101. Nu contează de unde l-ai cumpărat, reparăm orice. Dacă nu ești din Craiova, îți trimitem curierul acasă să ridice produsul, nu trebuie decât să completezi formularul de service.

service reparatii laptopuri craiova DIAGNOSTICARE și REMEDIERE RAPIDĂ!
  • Service reparații laptopuri craiova
  • service reparatii laptopuri craiova
  • service reparatii laptopuri craiova
  • service reparatii laptopuri craiova
  • service reparatii laptopuri craiova

SERVICII

Dacă laptopul porneste, dar nu afișează nimic pe display sau nu funcționează în rezoluția nativă sau nu este afișată corect imaginea: linii, puncte colorate sau funcționează doar pe monitor extern, etc, atunci este foarte posibil să fie placa video defectă. Plăcile video sunt integrate pe placa de bază sau separate. În orice situație, repararea se poate face fie intervenții asupra chip-urilor (relipiri/reball) sau înlocuiri componente defecte.
Această operațiune include și curățarea de praf a sistemului de răcire (înlocuire pastă, thermalpad, testare).
Laptopurile au 2 surse de alimentare: una externă (încărcătorul) și una internă, integrată pe placa de bază. Atunci când laptopul nu mai pornește sau pornește și se oprește imediat, una din cele 2 surse poate fi defectă. Se pot repara/înlocui piesele defecte din oricare din cele 2 surse.
În majoritatea cazurilor, un laptop necurățat se încălzește foarte tare și se restartează sau se oprește brusc. Multe defecte reparabile/ireparabile ale plăcii de bază apar, de obicei, din cauza faptului că nu se face curățarea la timp a sistemului de răcire.
În acest caz, laptopul este desfăcut, se curăță sistemul de răcire, se înlocuiește pasta termoconductoare (pastă profesională Artic Cooling), se înlocuiesc thermal pad-urile, astfel încât se prelungește durata de viață a laptopului eliminând praful și murdăria care pot cauza supraîncălzirea și defectarea laptopului. După toate operațiunile de mai sus, se testează laptopul cu programe specializate în modul idle sau full load, pentru o verificarea temperaturilor și funcționarea corectă.
Recomandarea noastră este ca acest lucru sa se facă la 6-8 luni, dacă folosiți laptopul într-un mediu normal de lucru.
Se repară/înlocuiește orice mufă din laptop: USB, HDMI, VGA, audio, etc.
Se rescriu/înlocuiesc chipuri de BIOS (cu tot cu rescriere bios nou), chipuri audio, chipuri video, etc.
Reinstalare sisteme de operare (doar cu licență), instalare drivere, devirusare, recuperare date.
Se pot înlocui display-uri, tastaturi, încărcătoare, baterii, balamale, carcase, hard-diskuri, memorii RAM, etc. Se asigură montaj și garanție pe piesă și lucrare.

Produsul meu este defect și trebuie reparat!

Diagnosticarea laptopului este gratuită dacă clientul acceptă reparatia (manoperă + piese de schimb, dacă este cazul) propusă de noi, altfel prețul este de 70 de lei cu TVA. Dacă nu ești din Craiova, poți alege să trimiți laptopul la noi prin curier. Plătești după ce primești produsul reparat acasă. Dacă nu ești de acord cu reparația, trebuie să știi că vei plăti transportul și taxa de diagnosticare. Completează acest formular de service și vom răspunde în cel mai scurt timp la toate întrebările tale.

Formular service

Cheama un curier

Costul serviciului de transport prin curier este de 40 lei și include transportul tur – retur plus taxa de ramburs. (costul este valabil doar pentru localitatile din reteaua Fan Courier).

service reparatii laptopuri craiova

REBALLING CHIPSET VIDEO

service reparatii laptopuri craiova

REPARARE SURSĂ DE ALIMENTARE LAPTOP

service reparatii laptopuri craiova

CURĂȚARE PRAF SISTEM DE RĂCIRE

service reparatii laptopuri craiova

REPARAȚII/ÎNLOCUIRI CHIPURI

service reparatii laptopuri craiova

REPARAȚII/ÎNLOCUIRI DISPLAY-URI

service reparatii laptopuri craiova

ÎNLOCUIRI TASTATURI

Service reparații laptopuri Craiova

PRODUCĂTORI