• service autorizat trotinete Xiaomi Myria
  • service autorizat trotinete Xiaomi Myria

SERVICE AUTORIZAT TROTINETE XIAOMI MYRIA

Magic Computers este service-ul autorizat pentru trotinete electrice Xiaomi (achiziționate de la Altex / Media Galaxy) și Myria  în Craiova. Dacă în perioada de garanție, produsul dvs Xiaomi și Myria se defectează, noi îl reparăm fără costuri suplimentare.

Trebuie doar să vii cu produsul tău defect la service-ul nostru din Bd Carol 1, nr. 101. Nu ai nevoie decât de factură/ bon fiscal.

Ai o trotinetă electrică defectă care nu mai este în garanție? Nu contează marca, te așteptăm cu ea în service pentru reparare.

DIAGNOSTICARE și REMEDIERE RAPIDĂ!             service autorizat trotinete

Ai probleme cu un o trotinetă Xiaomi (achiziționată de la Altex / Media Galaxy) sau Myria în garanție sau postgaranție? La noi poți veni să rezolvi orice problemă, îți stăm la dispoziție cu orice informații ai nevoie. Vom încerca să rezolvăm cât mai repede problema ta și să micșorăm cât mai mult disconfortul creat.

Ne poti contacta folosind datele din pagina noastra de contact.

Service autorizat trotinete Xiaomi Myria

Inlocuire cauciuc plin sau normal?  Inlocuire camera? Reparatie electronica? Inlocuire/reconditionare acumulatori?

Asigurăm reparatiii pentru orice trotineta electrica, hoverboard (scooter) electrice. În plus, beneficiezi de garanție de 3 luni pentru orice intervenție asupra aparatului tău.

Se asigură PIESE de SCHIMB și ACCESORII:

–  camere, roți, plăci, acumulatori, diverse piese.

CLIENȚII NOȘTRI NE RECOMANDĂ