• Service autorizat Xiaomi
  • Service autorizat Xiaomi
  • Service autorizat Xiaomi

SERVICE AUTORIZAT TELEFOANE XIAOMI CRAIOVA

Magic Computers este service-ul autorizat Xiaomi în Craiova. Dacă în perioada de garanție, produsul dvs Xiaomi se defectează, noi îl reparăm fără costuri suplimentare, indiferent de magazinul de unde ai cumpărat (valabil doar produsele destinate UE).

Trebuie doar să vii cu produsul tău defect la service-ul nostru din Bd Carol 1, nr. 101. Nu ai nevoie decât de factura (bon fiscal) și certificatul de garanție primite la achiziție. Dacă nu ești din Craiova, îți putem trimite un curier acasă să ridice produsul, nu trebuie decât să ne contactezi.

DIAGNOSTICARE și REMEDIERE RAPIDĂ! service autorizat Xiaomi

Ai probleme cu un aparat Xiaomi în garanție sau postgaranție? La noi poți veni să rezolvi orice problemă, îți stăm la dispoziție cu orice informații ai nevoie. Vom încerca să rezolvăm cât mai repede problema ta și să micșorăm cât mai mult disconfortul creat.

Nu mai încarcă? Apare doar sigla Xiaomi și se restartează în continuu? Nu mai pornește? După ultimul update oficial, se încarcă foarte greu sau nu mai intră în sistemul de operare? Camera îți dă eroare? Nu mai auzi în cască?

Se asigură PIESE de SCHIMB și ACCESORII:

– touchscreen-uri, display-uri, mufe USB, butoane, încărcătoare și cabluri USB originale, plăci de bază, alte componente interne.

Service autorizat  TELEFOANE Xiaomi cRAIOVA

SERVICE AUTORIZAT TELEFOANE XIAOMI CRAIOVA

CLIENȚII NOȘTRI NE RECOMANDĂ